Nytt företag inom webbutveckling

Hej!

Jag, tillsammans med min tjej, är precis i uppstarten med ett nytt företag inom webbutveckling och sökmotoroptimering. Vi kommer fortsatt vara anställda av våra nuvarande arbetsgivare, så vi kommer inte kunna lägga 100% på företaget till en början. Planen är dock att vi framöver ska kunna gå ner i arbetstid på våra respektive jobb och börja fokusera mer på vår egna verksamhet.

Med denna hemsida tänkte jag dela med mig av mina tankar och idéer inom Sökmotoroptimering (SEO), Internetmarknadsföring och webbutveckling i allmänhet. Jag kommer också skriva om de svårigheter och problem vi ställs inför som nya företagare. Jag tror det är bra att skriva ner sina idéer och hoppas att det ska bli kul att läsa detta i efterhand, när vi jobbar heltid med vårt bolag.

Jag kommer här skriva om de olika egna projekt jag drar igång, hur jag tänker marknadsföra mina projekt och även lite tips som jag hoppas kunna skrapa fram under resans gång. Jag kommer även försöka sammanställa vettig information som t.ex. länkkataloger som kan vara bra att lägga sina sidor i av SEO-skäl.

I framtiden hoppas jag att andra kommer vilja skriva på denna sidan som gästskribenter och att detta ska bli en artikelkatalog som man kan hitta mycket intressant information i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *