Etikettarkiv: Skapa hemsida

Sidor som handlar om att skapa hemsida

Funderar du på att bli med hemsida? Det finns en mängd val man då behöver göra och det kan vara bra att ha lite kött på benen innan man gör sitt val.

  • Man kanske vill lära sig webbutveckling och bygga sin hemsida själv.
  • Man kanske vill anlita en webbyrå eller webbutvecklare för att bygga hemsidan.
  • Man kanske vill använda enkla program för att bygga en enkel hemsida själv utan att behöva kunna någonting om webbutveckling egentligen.

För att underlätta i detta val så har jag här samlat ihop ett gäng bra hemsidor som innehåller material som kan vara av nytta i sammanhanget.

Gratishemsida.biz

Skriver om bra tjänster man kan skapa hemsida med utan att ha några förkunskaper och utan att behöva lära sig webbutveckling.

Köpa-Hemsida.com

Skriver om vad man ska tänka på när man vill köpa en hemsida av en webbyrå eller en webbutvecklare.

Billighemsida.info

Skriver om hur man kan skaffa sig en billig hemsida dels med enkla webb-baserade verktyg, men också hur man kan sätta upp en egen server hemma och på det sättet hålla nere kostnaderna.

Webbhotell.bloggo.nu

Vill man bygga sin hemsida själv med hjälp av kodning och webbutveckling så behöver man ett webbhotell. Här får man bra tips ang. detta.

Webbdesigner.bloggplatsen.se

På denna bloggen får man läsa vad som rör sig i huvudet på en webbdesigner och kanske lite tips när man ska bygga sin egen hemsida.

Hoppas dessa länkar ska hjälpa er lite på traven i ert nya projekt med er hemsida.